Referenssit


Villen 6v juhlat

Hei ja kiitos viel√§ k√§ynnist√§si eilen, tuli paljon upeita muistoja. Ville ja vieraat olivat kyll√§ niin onnesta soikeina ja tykk√§siv√§t tosi paljon! ūüôā

Ja otit tosi hyvin kaikki muksut ja kivasti huomioit sankarin erikseen. Yksi vieraistakin oli semmoinen, kuka on tähän asti pelännyt hahmoja ja ei puhettakaan, että mitään pelkoa oli eilen.

-Villen perhe-


Yrityskeikka Spiderman hahmona.

Kiitos niin paljon <3

Teit illastamme unohtumattoman ja sinusta puhuttiin paljon….:) ja kaikki miettiv√§t kuka olet ja kuka on noin taitava esiintyj√§ ja osaaja <3 Viel√§ SUURI kiitos <3

РErikoistyö Paulman-


Pakkalanlyhdyn päiväkoti

Hei!

Olimme viime vuonna niin tyytyväisiä vierailuusi päiväkodillamme, että olisimme pyytäneet sinut uudelleen Pakkalanlyhtyyn, jos sinulla on vielä keväällä aikaa. Puhuit viimeksi pihaan tehtävästä seikkailuradasta, olisiko sellaista mahdollista viritellä pihaamme.


ALHONIITYN KOULU

Oppilaat kertoivat, että pitämäsi tunti oli mahtava! Ohjeet olivat selkeät ja pukusi supermakee! Kiitos! T.Alhoniityn koulun ekaluokkalaiset.


HotelliSveitsi

Hei ja kiitos mahtavasta keikasta Hotel Sveitsissä viikonloppuna! Lapsemme rakastivat esitystä ja olivat mukana molempina aamuina. Myös meidän melkein 2v oli mukana. Todella tehokkaasti etenevä ja nopeiden ja rauhallisten leikkien rytmitys oli huikeasti toteutettu. Olet täysin oikealla alalla ja toivomme että pääsemme nauttimaan esityksistäsi vielä.


Pirkanmaan sairaanhoitopiirin työhyvinvointi ohjelma

Kaikki olivat tyytyväisiä Super Samin aurinkoisiin liikuntatunteihin.

Oli tosi mukava kaartaa bussilla Miinan savusaunan pihaan ja huomata, että homma todella on sinulla hallussa ja voin hyvillä mielin vain nauttia hetkestä.

Touhussa pysyi mukana huonollakin kunnolla juuri sen verran, että pystyi kuvittelemaan kiitävänsä muiden vauhdissa tasaveroisena. Ja se on jo paljon se.

Kiitos!


Myllyhaan päiväkoti, Nokia

SuperSam vieraili päiväkodissamme kahteen otteeseen. Lapset tykkäsivät erittäin paljon sekä SuperSamista että Ninjakilpikonnasta. Leikit olivat sopivan vauhdikkaita ja musiikki motivoi selvästi. Leikkien ohjeet käytiin läpi napakasti eikä lapsille tullut pitkää odottelua. Homma pysyi kaiken kaikkiaan hyvin hanskassa ja
kaikilla oli hauskaa!


Paperiliiton Rauman os.42 vapaa-aika vastaava

Järjestimme kesällä 2018 Paperiliiton Rauman osaston perhetapahtuman missä SuperSam oli liikuttamassa lapsia. Oli hieno nähdä miten Sami sai niin lapset kuin aikuisetkin liikkumaan ja leikkimään. Samin olemuksesta välittyi aito halu saada kaikki viihtymään, hänellä oli selvästi sydän mukana tekemisessä. Yhteistyö oli todella luontevaa ja rentoa mutta silti ammattimaista.


Kirkonkylän päiväkoti, Hämeenkyrö

Sami (Supersam) on ollut meidän päiväkodin yhteistyökumppani jo useamman vuoden ajan. Hän on
tuttu ja odotettu vieras, joka saa lapset liikkumaan ja hyvälle mielelle