SuperSam?

Olen Sami Viitala perheenisä Ylöjärveltä. Valmistuin lasten liikunnan ammattitutkintoon Varalan urheiluopistosta vuonna 2015. Tämän jälkeen olen toiminut liikunta-alan yrittäjä.
Lasten liikunta on lähellä sydäntäni. Näen päivittäin iloisia ja liikkuvia lapsia ja se palkitsee.
Takana on jo reilut 300 lasten synttärivierailua, kymmeniä seikkailupäiviä/ seikkailusynttäreitä, lukuisia päiväkoti- ja kouluvierailuja sekä temppujumppien ohjauksia.

SuperSam hahmo on täysin oma hahmoni, jonka on suunnitellut ja toteuttanut vaimoni Tiina. SuperSamille on tekeillä myös oma lasten levy, joka valmistuu keväällä 2020.

Mahdollisuuksien puitteissa olen tukenut työlläni myös hyväntekeväisyyttä. Yhtenä mainintana v 2017 osallistuin Pirkahiihtoon, jossa hiihdin lumiukkona keräten varoja Pirkanmaan sydän lapset ry:lle.

Vuosien varrella yhteistyökumppaneita on ollut todella suuri määrä ja olen jokaisesta yhteistyöstä todella kiitollinen. Yhteistyötä olen tehnyt mm.

Matkan varrelle on mahtunut myös yhteistyötä useiden Kaupunkien, Kuntien, Urheiluseurojen, Seurakuntien, Vanhenpainyhdistysten kanssa. Lisäksi lukuisia yksityisten tilaamia synttäri ja tapahtuma vierailuja.

Olen todella onnekas, että olen saanut tehdä työtä supersankarina 4.5v ajan ja saan edelleen jatkaa lasten parissa.

En pysty pukemaan sanoiksi, kuinka onnellinen olen tästä kunniasta tehdä tätä työtä! Kiitos!

Onnellista uuttavuotta 2020 kaikille ja muistetaan, ett√§ lasten takia t√§t√§ ty√∂t√§ tehd√§√§n <3