SuperSam päiväkoteihin ja kouluihin?

27.06.2017 17:19

SuperSam vierailulle?

P√§iv√§kodeissa ‚ÄĚilo kasvaa liikkuen‚ÄĚ ja kouluissa ‚ÄĚliikkuva koulu‚ÄĚ hankkeet ovat k√§ynniss√§ ja monille tuttuja. On my√∂s paljon p√§iv√§koteja ja kouluja joissa ei henkil√∂kunnalla ole resursseja tai ideoita siit√§ kuinka lapset saadaan liikkumaan ja nauttimaan siit√§.

Lasten liikunta ei ole tähtitiedettä. Tänä päivänä kun ryhmäkoot ovat isoja ja monet lapset mielummin jäävät pelien ääreen pelaamaan niin kannustusta ja neuvoja tarvitaan, niin lapsille kuin aikuisillekin.

Lasten liikkuminen on erittäin tärkeää ja monilla lapsilla se valitettavasti jää vain koulun/päiväkodin vastuulle. Juurikin siksi haluan tuoda oman panokseni tähän ja lähteä tarjoamaan apuani.

Henkilökunnalle on tarjolla koulutuksia, mutta nämä tapahtuvat usein työ-ajan ulkopuolella. Voisiko lasten liikuttamisen ja koulutuksen yhdistää, niin, että se tapahtuisi työ-ajalla?
Voisimmeko pyytää SuperSamin meille vierailemaan päiväksi, miksi ja millä rahalla? Nämä ovat kysymyksiä monille.

Olen tehnyt yhteistyötä mm: Ylöjärven kaupungin ja Hämeenkyrön kunnan kanssa, kouluissa että päiväkodeissa.
Minun vierailullani henkilökunta saa koulutuksen ja lapset liikunnan ilon samalla kerralla. Henkilökunta ei tarvitse muuta kuin muistiinpanovälineet ja avoimen mielen.

Ylöjärvellä liikuttaessani lapsia itse liikunnallinen osuus keskittyi aamupäivälle klo 9-12 väliselle ajalle, jossa lapset jaettiin noin 20 lapsen ryhmiin.
Iltapäivästä klo 12-13.30 (nukkariaika) välisenä aikana kävimme henkilökunnan kanssa läpi liikunnan ja arjen haasteita.

Sitten se tärkein, eli hinta. Usein eri toimijoiden koulutukset sijoittuvat pääsääntöisesti vapaa-ajalle ja tuo näin lisäkuluja koulutuksien hintoihin. SuperSamin hinta on varmasti kilpailukykyinen ja ajoittuu henkilökunnan työajalle. Tilaajan halutessa koulutuksia järjestetään myös iltaisin ja viikonloppuisin.
Myös Valtion rahoituksia on mahdollista saada näille liikunnallisille hankkeille.

SuperSam on Pirkanmaalla ja ei se näin kauaksi kuitenkaan lähde, usein ajatellaan!? Väärin.
Mielelläni vierailen myös Pirkanmaan rajojen ulkopuolella ja näin myös olen tehnyt. Tutuiksi on tullut niin Rauma, kuin Mikkelikin.

Jos matkaa on yli 100 km, kuluja voi jakaa jos toinenkin paikkakunnalla oleva toimia (päiväkoti, koulu) olisi vierailustani kiinnostunut.
Moni voi miettiä, että kahden päivän vierailu on kallis. Sitä se ei aina ole! Kahden päivän vierailu tulee edullisemmaksi jos tilaajia on useampi kuin yksi.

Helppo ja nopea yhteydenotto

Aurinkoista kesää kaikille <3 SuperSam

 

SuperSam