Hyväntekeväisyys hiihto

08.03.2018 13:16

Hyväntekeväisyys lähti liikkeelle jo 2017, jolloin keräsin Pirkanmaan alueen Yrittäjiä mukaan lahjoittamaan tuotteita tai rahaa Pirkanmaan Sydän Lapset Ry:lle. Mukaan tempaukseen lähti noin 20 lahjoittajaa. Tarkoitukseni oli hiihtää 2017 Pirkan Hiihto (90km) Lumiukkona, mutta lumitilanteen vuoksi hiihto peruuntui. Harmitus oli kova! Päätimme kuitenkin sydän lasten kanssa järjestää kivan kesäpäivän Viikinsaaressa, jossa sitten lahjoitukset myös luovutettiin.
Kuitenkin itseäni jäi vaivaamaan itse hiihto ja peruuntuminen. Päätinkin treenata hiihtoa 2018 Pirkan hiihtoon ja osallistua, ilman isompaa ennakko mainontaa.

4.3 Su oli sitten päivä, jolloin oli tarkoitus viedä hyväntekeväisyys tempaus kirjaimellisesti maaliin!
Niinisalosta oli lähtö ja pakkasta oli klo: 7.00 noin 25 astetta, joka sekin toi oman haasteensa hiihtoon.
Ensimmäiset 25 km sukset pitivät todella hyvin, mutta eivät luistaneet niinkään. Sitten tein virheen ja vaihdoin suksia. Tarkoitus oli että luisto olisi parempi, edessä kun oli enemmän alamäkeä. Mutta ei! Tämä oli virhe. Vaihdoin suksiin, jotka jostain syystä ei pitänyt eikä luistanut. Edessä oli vielä 8km matka lähes kävelyvauhtia. Tein kuitenkin kaikkeni, että pääsin seuraavaan huoltopisteeseen. Vaihdoin takaisin sukset, joissa pito oli todella hyvä, mutta luisto ei ollut niinkään hyvä.
Matka jatkui Kyröskoskelle, jossa sitten pääsin vessaan, kun pukua oli mahdoton riisua matkalla. Söin myös lihakeittoa vähän ja näin perheeni <3
30 min tauon jälkeen matka jatkui. Huomasin noin 60 km kohdalla, että nyt ei ole voimia hiihtää. Pakko oli kuitenkin yrittää ja pitää edes pieni vauhti päällä, että olisin joskus maalissa. Luovutus ei käynyt edes mielessä!
Jostain kummasta sain lisää voimia, kun maaliin oli matkaa viimeiset 15 km ja taas nauttien vauhtikin myös kasvoi.
Aika maalissa 10.25 on minusta hyvä, kun ottaa huomioon yhteisvalokuvat matkanvarrella.
Tavoite oli 10 tuntia, mutta nyt j√§√§ parannettavaa ensivuoteen ūüôā
Lumiukko pukukin painoi maalissa ja 2p√§iv√§√§ hiihdon j√§lkeen mietin, ett√§ jos viel√§ pit√§isi hiiht√§√§ lumiukkona, niin j√§isi tekem√§tt√§, mutta nyt taas voisi ūüôā
—————————————————————————————————————

Kiitos kaikille kannustus ja tukijoukoille!

Hyväntekeväisyys-hiihdolla oli paljon yhteistyökumppaneita

—————————————————————————————————————-

Media linkit:
—————————————————————————————————————–

Aamulehti

—————————————————————————————————————

MTV